Close sidebar
Close sidebar

Un bebeluş fără comorbidităţi a decedat din cauza COVID-19

În ultimele 24 de ore un bebeluş de 9 luni fără comorbidităţi şi un tânăr în vârstă de 25 de ani au decedat, fiind infectați cu COVID-19.

Diana Bostan,

Un bebeluș fără comorbidități a decedat din cauza Covid-19.

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Grupul de Comunicare Strategică a informat miercuri că, în ultimele 24 de ore, au fost raportate 119 decese la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, printre care se află un bebeluş de 9 luni fără comorbidităţi şi un tânăr în vârstă de 25 de ani cu comorbidităţi.

Un bebeluş fără comorbidităţi a decedat din cauza COVID-19

Conform GCS, este vorba despre un pacient de sex masculin în vârstă de 9 luni din judeţul Suceava, fără comorbidităţi şi un pacient de sex masculin în vârstă de 25 de ani din judeţul Olt care prezenta comorbidităţi şi era nevaccinat. 

Citeste si: Marea Britanie va renunța la izolarea bolnavilor de COVID: „Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus”

Bebelușul de numai 9 luni, care a murit în județul Suceava, nu era cunoscut cu comorbidități.

Bilanț COVID-19, 23 februarie 2022

Bilanţ COVID-19 din 23 februarie 2022, în România. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate  11.477 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 3.298 mai puțin decât în ziua anterioară.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

1.463 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Citeste si: Bilanț Coronavirus, 23 februarie: 11.477 de cazuri noi și 119 decese înregistrate în ultimele 24 de ore

În intervalul 22.02.2022 (10:00) – 23.02.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 119 decese (62 bărbați și 57 femei), dintre care 9 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași,   Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timiș, Vaslui și Municipiul București.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI