Close sidebar
Close sidebar

Un beci s-a surpat la un han din Buhuși. Polițiștii au mers să vadă ce e acolo și s-au îngrozit de ce au găsit! Au închis IMEDIAT zona!

Descoperire mai puțin obișnuită făcut în beciul unei clădiri din Buhuși construită în anul 1400

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un schelet uman a fost găsit în incinta fostului Han Rates din Buhuşi, descoperirea fiind făcută într-un beci surpat, de cinci metri adâncime, care face parte dintr-o construcţie din anul 1400.

Citeste si: Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor- previziuni complete pentru kfetele.ro

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a descoperi provenienţa şi vechimea oaselor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, în urma unei sesizări, poliţiştii au găsit, în incinta fostului Han Rates, din Buhuşi, un schelet uman.

Citeste si: Un stareț de la o mănăstire din Argeș îi amenință pe enoriași și îl înjură pe președintele Iohannis! "În pădure cu voi. "Vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!"

Oasele au fost descoperite într-un beci surpat, de cinci metri adâncime, care face parte dintr-o construcţie din 1400.

Din cauza stării de degradare al imobilului, joi seară poliţiştii au asigurat zona, iar vineri, la lumina natural au continuat activităţile de cercetare la faţa locului.

Oamenii legii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a stabili provenienţa şi vechimea oaselor găsite.

Citeste si: A murit tanti Maria, cea mai bătrână femeie din Văleni! "Mai avea puțin și împlinea 100 de ani"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI