Cea mai bătrână femeie din localitate, Maria Gandore, a murit cu câteva zile înainte de a împlini 100 de ani.

Citeste si: Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! Azilul la care a stat în ultimii ani are de recuperat de la ea 90.000 de lei!

Maria Gandore s-a născut pe 22 martie 1919 în comuna Pungești. A rămas orfană de tată încă de mică, întrucât în timpul războiului, acesta a contactat o boală si a murit.

De la 36 de ani, mama sa a rămas văduvă si nu s-a mai căsătorit, dedicându-se în totalitate cresterii celor trei copii. A trăit până la vârsta de 93 ani, si probabil că de la ea Maria a mostenit această genă a longevitătii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Biserica Ortodoxă Română schimbă data la care îl vom sărbători pe Sfântul Gheorghe! Nu va mai fi celebrat pe 23 aprilie!

În ultimele clipe de viață alături de ea a fost o nepoată. "Ne pare rău că a încetat din viată, mai ales că luna aceasta, în martie, trebuia să o sărbătorim. În urmă cu câteva luni, avusese o problemă la cosul de fum al sobei, dar am reusit să îl desfundăm.

Nu stiu exact ce probleme de sănătate a avut, dar vă dati seama că la vârsta dumneai, organismul nu mai functionează ca în tinerete. Probabil si bătrânetea, si vremurile grele pe care le-a prins si-au spus cuvântul", a declarat primarul comunei Văleni, Radu Beligan.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si