Victima a fost transportată cu un elicopter la spital. Bărbatul de 55 de ani voia să iasă de pe o străduță lăturalnică pe drumul național atunci când un șofer de 73 de ani din Reșița se pare că nu l-ar fi văzut și a intrat în plin în bicicleta pe care victima se afla.

Bărbatul care se afla la volan a încercat să îl evite pe biciclist, dar a tăiat calea unui alt autoturism care venea din sens opus și l-a acroșat.

În ambele situații, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-au produs accidentele.

Citește și: Un copil s-a stins din viață după ce a petrecut 6 ore în mașina încinsă. Mama a uitat să-l lase la grădiniță

Un bărbat de 67 de ani din Galați a fost lovit mortal. Victima mergea pe banda a doua pe bulevardul George Coșbuc atunci când a fost lovit din plin de un autoturism.

Accident rutier în Galați. Două tinere s-au răsturnat cu mașina și au căzut de pe pod din cauza unui alt șofer. Ce greșeală a făcut bărbatul?

Un accident rutier a avut loc în Galați. Pe numele unui șofer de 83 de ani a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident rutier a avut loc vineri, în Galați. În urma evenimentului rutier, două tinere s-au răsturnat cu mașina și au căzut de pe un pod. 

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de medici şi poliţişti dar şi un elicopter SMURD. Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital. Din cauza impactului, tinerele s-au ales cu multe leziuni, spun medicii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Ea este fetița de 8 ani ucisă în accidentul de la școala din Wimbledon: ”Era adorată de toată lumea”

Pe numele şoferului vinovat, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un taximetrist beat lovit 3 muncitori care lucrau la un macaz, în Iași

Un taximetrist s-a urcat beat la volan și a provocat haos în jurul lui.

Bărbatul a fost la doar un pas de a provoca o tragedie de proporții.

Șase persoane au fost foarte aproape de a-și pierde viața. Este vorba chiar despre el, doi pasageri din taxi și trei muncitori, care lucrau la un macaz al liniei de tramvai.

Citește și: Un bărbat văduv și-a înlocuit soția cu o replică de marmură în mărime naturală- VIDEO

Taximetristul a pierdut ulterior controlul volanului și a intrat cu viteză în mașina companiei de transport public, pe care a împins-o cu putere.

Două persoane au ajuns cu răni grave la spital.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Taximetristul avea pasageri în mașina la momentul la care circula haotic pe linia de tramvai. Muncitorii care reparau macazul au încercat să îl avertizeze pe bărbat atrăgându-i atenția.

Citește și: Un biciclist a fost accidentat mortal pe o stradă din Galaţi

„I-am făcut semn să încetinească sau să ocolească. Şi nici o reacţie din partea lui. Direct în maşină! Normal că avea viteză, dacă e împinsă maşina în bordură! Toţi eram afară, dacă eram înăuntru nu mai scăpam niciunul”, au spus aceștia potrivit   observatornews.ro

Citește și: Accident în New York- 81 de răniți


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si