Incidentul s-a petrecut miercuri dimineata, cand barbatul s-a prezentat la examenul de traseu pentru a-si redobandi permisul suspendat pentru ca a fost prins conducand in stare de ebrietate.
Inspectorul de politie care urma sa il examineze a simtit miros de alcool si l-a dus pe barbat la sectie unde a fost testat cu aparatul etilotest, scrie Obiectiv Vocea Brailei.
In urma testarii a rezultat o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Braileanul a fost declarat respins la testarea de ieri si, potrivit legislatiei in vigoare, acesta poate fi reprogramat, din nou, pentru sustinerea traseului peste 16 zile.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineata, cand barbatul s-a prezentat la examenul de traseu pentru a-si redobandi permisul suspendat pentru ca a fost prins conducand in stare de ebrietate. Inspectorul de politie care urma sa il examineze a simtit miros de alcool si l-a dus pe barbat la sectie unde a fost testat cu aparatul etilotest, scrie Obiectiv Vocea Brailei.

In urma testarii a rezultat o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur in aerul expirat. Braileanul a fost declarat respins la testarea de ieri si, potrivit legislatiei in vigoare, acesta poate fi reprogramat, din nou, pentru sustinerea traseului peste 16 zile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si