Close sidebar
Close sidebar

Un calugar a ramas intr-o barca in mijlocul raului Mures!

De o patanie mai putin obisnuita a avut parte un calugar din Arad. Slujitorul Domnului s-a trezit izolat intr-o barca, chiar in mijlocul raului Mures. In zadar a trimis vorba la manastire, caci salvarea lui a venit ... de la pompieri!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bietul calugar a vrut sa traverseze raul, insa Dumnezeu a avut alt plan pentru el. In zadar s-a chinuit omul sa ajunga la unul dintre maluri: barca nu a mai vrut sa se miste ..si pace!
Norocul i-a suras omului atunci cand trei ciobani, care treceau pe mal, i-au auzit strigatele. Oamenii au anuntat repede patania la manastire, insa staretul s-a gandit ca nu e nimic serios.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dupa cateva ore, pompierii au reusit sa-l aduca  pe calugar la mal. Dupa ce s-a vazut in siguranta, la mal, calugarul s-a intors la manastire. Data viitoare, cu siguranta va alege alta metoda de a traversa raul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI