Close sidebar
Close sidebar

Un candidat la functia de consilier municipal i-a muscat pe membrii comisiei electorale

Un candidat la functia de consilier municipal al Moscovei i-a muscat pe membrii unei comisii de circumscriptie , relateaza agentia de presa TASS, citata de Deschide.md.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

„La sectorul 2599 (din Moscova –n.r) a fost inlaturat cu forta organelor de ordine candidatul de la partidul „Marul”. Acesta i-a atacat pe mebrii comisiei electorale, i-a lovit si i-a muscat ”, a declarat presedintele comisie electorale din Moscova, Valentin Gorbunov..

El a precizat ca cearta a fost provocat de candidat, pentru ca nu i s-a permis sa asiste la votarea la domiciliu. Legea electorala rusa le interzice candidatilor sa asiste la votul la domiciliu.

Rusii voteaza duminica in alegeri locale si regionale – ultimul scrutin inainte de alegerile prezidentiale din martie 2018.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Candidatii de opozitie din Moscova spera sa obtina un rezultat bun, dar au acuzat autoritatile ca au incercat sa descurajeze participarea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI