Close sidebar
Close sidebar

Un cantaret celebru in varsta de 19 ani a recunoscut ca este homosexual - "Sunt fericit si sunt aici pentru voi. Sunt mandru de ceea ce sunt!"

Unul dintre cei mai apreciati tineri muzicieni din intreaga lume, Greyson Chance, a dezvaluit lumii intregi ca este homosexual. Cantaretul care a devenit cunoscut pe vremea cand avea 12 ani si a cantat pe scena alaturi de Lady Gaga a decis sa nu se mai ascunda.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a facut totul public printr-o postare pe contul sau personal de Instagram. "Am luat decizia de a scrie public asta dupa ce am primit un mesaj de la un fan indraznet. Acest mesaj m-a inspirat sa nu ma mai ascund si sa recunosc ca am realizat ca sunt homosexual inca de pe vremea cand aveam 16 ani. Pana acum am decis sa nu vorbesc deschis despre sexualitatea mea pentru ca incercam sa gasesc o cale sa ma simt comod si increzator in propria-mi piele. Acum am realizat ca trebuie sa le spun tuturor ca sunt fericit asa si ca sunt mandru de ceea ce sunt", suna mesajul pe care Greyson Chance l-a transmis fanilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Subiectul a fost unul intens dezbatut in presa internationala. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI