Polițiștii germani au arestat un medic specialist în cardiologie, principalul suspect în moartea a patru pacienți. Aceștia ar fi murit în urma administrării de către medic a mai multor sedative, în mod conștient. Procurorii au declanșat o anchetă. Suspectul se va prezenta luni seara în faţa unui magistrat din Berlin. 

Citește și: VIDEO- Tragedie în Baia Mare! Un bebeluș de doar câteva săptămâni a murit de pneumonie. Părinții îi acuză pe medici de malpraxis

Tragedie în Baia Mare! Un bebeluș de doar câteva săptămâni a murit de pneumonie. Părinții îi acuză pe medici de malpraxis

Un bebeluș din Baia Mare a murit la doar câteva săptămâni din cauza unei pneumonii de care se îmbolnăvise imediat după naștere. Părinții sunt devastați de durere și îi acuză pe medici de malpraxis.

Micuța s-ar fi îmbolnăvit imediat după naștere de pneumonie. Cu toate că bebelușului i s-a administrat tratament mai multe zile, a fost externat și  a decedat la scurt timp.

Citește și:  „Jumătate din inima mea a murit cu tine” Cine este Raisa, fetița de doar 2 ani care a murit după ce a ajuns la spital?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fetița s-a născut la spitalul din Baia Mare pe 10 aprilie, însă, a doua zi a prezentat febră. Medicii i-au informat pe părinți că aceasta ar suferi de o infecție. Personalul medical i-a administrat copilei tratament timp de 8 zile, iar la externare aceasta ar fi prezentat o stare generală bună de sănătate.

Citește și:  Un bebeluș s-a infectat cu o bacterie într-un spital din București. Părinții copilului: „Nu voiau nici în ultimul ceas să recunoască că de fapt este vina lor”

Medicii au constatat decesul fetiței

Pe 2 mai, micuței i s-ar fi făcut rău, astfel că părinții au sunat imediat la ambulanță. Copila a fost resuscitată minute în șir, însă, în ciuda eforturilor medicilor, s-a declarat decesul acesteia.

Citește și: Un medic anestezist ar fi otrăvit 30 de pacienți. Care este motivul halucinant

Ca urmare, polițiștii au deschis o anchetă și fac verificări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Părinții au depus sesizare la Colegiul Medicilor, dar și la Parchet, pentru malpraxis. Potrivit autopsiei bebelușului, cauza decesului a survenit în urma unei pneumonii. 

Citește și: Informații noi ies la iveală în cazul medicului acuzat că a lăsat o fetiță să moară într-un sac. O femeie face declarații șocante


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si