La 5 dimineața, conducta care alimentează cu apă municipiul Târgu Jiu s-a spart. Cartierul în care s-a produs avaria s-a transformat într-o mică Venezie. Apa a pătruns în 5 case și în mai multe curți.

Apa are pe alocuri jumătate de metru

O avarie la o conductă de apă a inundat mai multe străzi dintr-un cartier din Târgu Jiu. Apa are și o jumătate de metru pe alocuri.

Din cauza proporțiilor inundației, autoritățile au apelat la ajutorul pompierilor de la ISU Gorj. Aceștia au folosit motopompele pentru a scoate apa din gospodărriile oamenilor.

Citeste si: Preotul beat care a scăpat un copil în cristelniță a fost condamnat. Anunţul făcut de Judecătoria Mangalia

Echipele Aparegio lucrează la remedierea problemelor apărute la conducta de apă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„APAREGIO GORJ SA- CED Târgu Jiu, anunță întreruperea furnizării apei potabile, în data de 01.08.2022, în intervalul orar 9.00-21.00 (cu posibilitate de prelungire in funcție de evoluția lucrărilor, în localitatea Târgu-Jiu,str Barajelor (Centura orașului), în vederea remedierii avariei pe conducta de transport DN600 (Premo).”, conform Aparegio Gorj.

Citeste si: Clipe de coşmar într-un tren: Un călător a leșinat de două ori din cauza căldurii și a aglomerației

Reprezentanții companiei de apă din Târgu Jiu au precizat că pentru a remedia problemele sunt nevoiți să întrerupă alimentarea într-un sfert din oraș până diseara la ora 21. Asta înseamnă peste 20.000 de locuitori rămași fără apă.

Cod galben de inundații în mai multe județe din țară

Pericol de inundații în mai multe județe din țară. După vremea caniculară din ultimele zile, ploile fac ravagii în mai multe zone.

Avertizarea de cod galben de inundații este valabilă luni, 1 august, între 11:00- 24:00.

Citeste si: Peste 2.000 de persoane au fost evacuate din calea unui incendiu devastator din California

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Codul este valabil pentru bazinele hidrografice: Vişeu – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Maramureş), Someşul Mare – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Bistriţa Năsăud), Mureş- bazin amonte S.H. Glodeni (judeţele: Harghita şi Mureş), Râul Negru – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Harghita, Covasna şi Braşov), Bistriţa – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Suceava, Neamţ, Harghita şi Bacău), Putna – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Vrancea), râurile din Dobrogea (judeţele: Constanţa şi Tulcea).

Citeste si: Clipe de coşmar într-un tren: Un călător a leșinat de două ori din cauza căldurii și a aglomerației

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si