Un cățel „simpatic” și „blând” care a fost găsit cu o blană uriașă învelită în fecale este complet de nerecunoscut după ce salvatorii au tuns aproape 2 kg de blană „împuțită”.

Citește și: "Este nume de câine". O mamă a izbucnit în plâns când a auzit cum își bate joc o profesoară de numele copilului ei

Larry, despre care se crede că are 13 ani, a suferit luni întregi de neglijare și trai de pe o zi pe alta, potrivit ITV News.

Cățelul ar fi fost abandonat în zona Bradfield Road din Crewe, Marea Britanie, transmit autoritățile veterinare din UK.

Cățelul cu fața ascunsă, recuperat de pe stradă

Cățelul de rasă malteză era într-o stare atât de „șocantă”, încât a fost greu de identificat la început ce fel de rasă era.

Citește și: VIDEO- Bobi, cel mai bătrân cățel din lume, a intrat în Cartea Recordurilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Blana lui murdară era acoperită de fecale și urină și formase câlți groși și întăriți în jurul capului, cozii și picioarelor, lăsându-i fața aproape complet ascunsă.

Cățelul Larry, în stare jalnică

[Sursa foto: ITV News]

Cum arată Larry după câteva zile de îngrijire

Larry, care nu avea microcip la momentul găsirii, a fost transferat la Spitalul pentru animale din Greater Manchester, unde veterinarii l-au sedat și i-au bărbierit aproape 2 kg de blană.

Acum primește îngrijire continuă la casa de animale Wirral & Chester a RSPCA din Wallasey și s-a împrietenit cu mai mulți alți câini.

Managerul centrului care îl îngrijește pe Larry în prezent, a declarat: „Sub bulgări uriași de blană, a apărut un câine dulce și blând căruia i s-a dat o nouă viață.

"Se chinuia să se deplaseze în mod corespunzător, nu vedea nimic, trebuie să fi fost atât de inconfortabil pentru el.

Acum îi place să alerge din nou- ceva ce probabil nu a reușit să facă de mult timp- și, având în vedere vârsta înaintată, este surprinzător de viguros", a mai spus veterinarul britanic.

Cățelul Larry, de nerecunoscut azi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si