Close sidebar
Close sidebar

Un celebru actor roman desfiinteaza clasa politica autohtona: "Avem un guvern penibil. Cu un prim ministru pus de forma, cu un ministru al educatiei agramat..."

Ioan Isaiu (48 de ani) este total dezamagit de politicienii nostri.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Devenit celebru dupa aparitiile sale in telenovelele "Secretul Mariei” si „Vocea inimii”, actorul Ioan isaiu (48 de ani) comenteaza frecvent viata sociala si politica a tarii, exprimandu-si dezamagirea fata de nivelul intelectual scazut al demnitarilor autohtoni.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Ne iau de prosti, zilnic ne scuipa cu aroganta coji de seminte in cap, uitand ca marirea lor e vremelnica. Tara asta trebuie sa-si revina, sa se scuture ca un urs ostenit iesit din hibernare. Si sa ii scuture..."

, a notat acum cateva zile Isaiu pe Facebook. Ieri, cunoscutul actor a revenit cu o postare si mai dura, care a adunat insa aprecierile amicilor virtuali: "Avem un guvern penibil. Cu un prim ministru pus de forma, cu un ministru al educatiei agramat...".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI