Russell Bateman antrenor si creatorul regimului Skinny Bitch Colectic, urmat de numeroase modele si celebritati precum Ellie Goulding sau Suki Waterhouse, a dezvaluit ce trebuie sa mananci inainte si dupa ce faci exercitiile fizice.

Inainte de antrenament, acesta recomanda o gustare sanatoasa precum o mana de alune sau nuci si un espresso, care te va ajuta sa ai un bun antrenament.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Nucile sunt o sursa importanta de grasimi sana toase. Te vor ajuta sa iti mentii stabil nivelul de zahar din corp pentru o lunga perioada de timp”, a declarat el, potrivit The Independent. Antrenorul sustine ca si ouala pot fi consumate inainte de antrenament pentru ca ele plin de elemente nutritive.

Dupa antrenament, e bine sa mananci somon, legume verzi sau un supliment de proteine, care te va ajuta sa iti revii dupa exercitiile fizice. „Somonul este unul dintre alimentele cele mai bune, indiferent de modul pe preparare”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si