Close sidebar
Close sidebar

Un celebru fotbalist din ”generația de aur” s-a operat la șold! Dorinel Munteanu nu mai putea să meargă DEZVĂLUIRI

Dorinel Munteanu (50 de ani), cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale, traversează momente delicate după ce a suferit o operație.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Dorinel Munteanu (50 de ani), cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale, traversează momente delicate după ce a suferit o operație. Fostul mare fotbalist a suferit în Franța o intervenție chirurgicală la șold, după ce ajunsese aproape să nu mai poată să meargă din cauza unei artroze la șoldul drept, cauza principală a bolii fiind suprasolicitarea articulației din perioada în care a jucat fotbal, notează Gazeta sporturilor. 

”Mi-a fost teamă. M-am dus cu frică pe masa de operație. De ceva vreme tot au apărut durerile, eu credeam că e de la mușchii inghinali, dar erau tot mai mari și apoi le simțeam sus, pe spate. Plus că nu mai puteam să merg normal, șchiopătam și spatele mă durea îngrozitor”, a declarat Dorinel pentru gsp.ro. ”Intervenția a durat cam două ore, mi-au pus o proteză la șold, iar șocul cel mai mare a fost că a doua zi mi-au dat drumul să plec acasă, pe picioarele mele.

Acum n-am dureri deloc, merg normal, nu mai șchiopătez deloc.”, a completat Munteanu pentru sursa citată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI