Close sidebar
Close sidebar

Un celebru manelist a fost jefuit: „În seif aveam 10.000 de euro”

După Tzancă Uraganu și manelistul Leo de la Kuweit a fost jefuit. Hoții au pătruns în vila lui de lângă București și au furat o sumă impresionantă de bani, dar și obiecte de valoare.

Diana Bostan,

Leo de la Kuweit


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Leo de la Kuweit și familia acestuia trăiesc un coșmar după ce hoții au pătruns în vila lui de lângă București. Manelistul a declarat că hoții știau unde să găsească obiectele de valoare.

Leo de la Kuweit a fost prădat de hoți

Totul s-ar fi petrecut sâmbătă seara, în timp ce manelistul se afla la un eveniment.

Artistul susține că hoții i-au furat din seif suma de 10.000 de euro și alte ceasuri și bunuri în valoare de 20.000 de euro.

Citeste si: VIDEO| Tzancă Uraganu, un manelist credincios. Cum s-a fotografiat la racla Moaștelor Sfintei Parascheva

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Leo de la Kuweit susține că hoții au fost trimiși la sigur chiar de cineva apropiat, ei știind precis unde se află seiful și bunurile de valoare.

Ce spune manelistul despre presupușii hoți

„Sâmbătă seara trebuia să merg la un eveniment. Am plecat de acasă, mergeam spre eveniment, unde trebuia să prestez(...). Am fost sunat de soție, că mi s-a spart casa.

(...) A văzut geamul rupt (n.r soția), a văzut șifonierul deschis, că nu mai era nici seiful. Aici este camera unde dormeam eu și unde îmi țineam seiful cu banii, ceasurile, aurul.(...) Cam în valoare de vreo 20.000 de euro (n.r ceasurile), în seif aveam 10.000 de euro, aur(...) Nu îi iert. Le mai dau încă 20.000, 30.000, cât vor ei, ca să-mi zică și mie cine i-a trimis, dar sursă sigură.
100% e unul dintre prietenii mei care îmi știe casa”,
a spus Leo de la Kuweit în exclusivitate pentru Acces Direct și preluat de Spynews.ro.

Citeste si: Dani Mocanu, deranjat de comentariile internauților. Ce mesaj a transmis manelistul din arest

Manelistul a fost anunțat de soția acestuia, el fiind în drum spre un eveniment.

”Eu sunt 100% convinsă că este o cunoștință, o persoană apropiată de noi, pentru că nu știa foarte multă lume că noi avem seiful aici.(...) 2.500 (n.r euro) mai exact și aur de 200 de grame”, a spus soția manelistului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI