Close sidebar
Close sidebar

Un celebru model din Brazilia a murit

Caroline Bittencourt s-a stins din viata dupa ce a incercat sa-si salveze cainii in timpul unei furtuni pe mare.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupul ei a fost gasit pe o plaja din Sao Paolo, abia dupa o zi de la tragedie.

Caroline Bittencourt, cotata ca dintre cele mai frumoase femei din lume, era in vacanta alaturi de sotul sau in largul coastelor Braziliei. Din cauza rafalelor puternice, catamaranul cu panze s-a clatinat puternic iar cei doi caini ai familiei au cazut in valuri.

Vedeta de 37 de ani s-a aruncat imediat in mare dupa ei, fara sa constientizeze pericolul la care se expune. Sotul ei, Jorge Sestini, a sarit si el sa o salveze, dar totul a fost in zadar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Ce au decoperit pe trupul lui Răzvan Ciobanu

Trupul neinsufletit a fost gasit pe o plaja din Sao Paolo a doua zi. Caroline si Jorge abia se casatorisera in ianuarie. Cunoscuta drept mare iubitoare de animale, Caroline aparea des la televiziune alaturi de preferatii ei necuvantatori.

Sotul ei a fost si el salvat dupa 3 ore. Versiunea lui este diferita de cea vehiculata in presa locala: Caroline s-ar fi dezechiibrat si ar fi cazut din ambarcatiunea destabilizata de furtuna.

Caroline Bittencourt a avut o cariera impresionanta pe podiumurile de moda. Era in acelasi timp si prezentatoare TV. A devenit celebra in urma unui scandal cu modelul Daniela Cicarelli, care i-a interzis acum peste 10 ani sa vina la nunta ei cu fotbalistul Ronaldo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI