Celebrul prezentator de televiziune Dan Negru a criticat in termeni foarte duri premierea filmului “Nu ma atinge-ma”, distins cu Ursul de Aur, cel  mai prestigios premiu pentru cinematografia europeana.

"Bagati-va “Ursul de aur” in fund! Daca as posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul.

O femeie incearca sa-si vindece frigiditatea platind un barbat sa se masturbeze in fata ei. Si ala sta si se masturbeaza. Iaca filmu’. Stiu,nu inteleg eu masturbarea ca arta.Dar toti “Ursii de Aur” fac sali goale de cinema,filme ieftine cu curve si injuraturi vandute fraierilor drept arta. Pe piata libera sunt falimentare,n-au public. Bagati-va “Ursii” in fund!"

Replica, in apararea filmului, nu a intarziat sa apara. Specialistul in comunicarea de film, Catalin Anchidin, a explicat, intr-un comentariu amplu, de ce filmul a fost indreptatit sa fie distins cu prestigiosul premiu, fiind un mare castig pentru cinematografia romaneasca. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Domnule Dan Negru,

M-am tot gandit daca sa bag sau nu in seama textul dumneavoastra de pe Facebook.

In cele din urma am hotarat sa o fac, pentru ca m-am simtit mult prea jignit. O sa incep prin a va spune ca am lucrat pentru doua filme care au luat “ursi”: “Pozitia Copilului” (Ursul de Aur) si “Aferim!” (Urs de Argint).


Ambele filme au umplut salile din Romania si ambele productii au depasit niste recorduri de spectatori sau de incasari la vremea lansarii lor.
Poate ca cifrele nu sunt impresionante, dar ne mandrim cu ele pentru ca am muncit pentru fiecare platitor de bilet in parte.
Ne-am luptat cu sistemul si cu toate problemele legate de distributia filmelor in cinematografe, cu faptul ca unii formatori de opinie ne-au invitat si atunci sa ne bagam ursii in fund. Si cu toate acestea am reusit.
Domnule Dan Negru, intr-o tara in care televiziunile sunt mai preocupate de ceara din urechile unor vedete de carton, in care dumneavoastra faceti sau ati facut audienta cu momente de „chilotareala” pe care daca le-as pune pe facebook mi-as lua report instant, mai suntem si noi, astia carora ne place sa promovam si altfel de produse, care poate ca nu sunt accesibile tuturor, dar asta si pentru ca televiziunile sunt mai degraba interesate de subiecte tabloid decat de arta.
Cu toate acestea, nu v-am invitat niciodata sa va bagati audientele in dos.
Data viitoare cand mai aruncati cu noroi in ceva ce nu stapaniti, ci doar presupuneti, v-as ruga sa va uitati ce promoveaza postul la care lucrati si pe care, implicit, il reprezentati.
In rest nu va cer sa va bucurati pentru Adina Pintilie.
Ci doar sa o respectati.
Si cu o precizare, ambele filme, si „Pozitia Copilului” si „Aferim!” s-au bucurat de sustinerea trustului din care faceti parte!"

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Touch Me Not/ Nu ma atinge-ma” regizat de Adina Pintilie a fost desemnat cel mai bun lungmetraj de debut la gala premiilor celei de-a 68-a editie a Festivalului de Film de la Berlin. De asemenea, a primit si marele trofeu al festivalului, „Ursul de aur”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si