Ionel Stoica (70 de ani), cunoscutul prezentator sportiv care a făcut carieră la TVR, a vorbit despre idila Nadiei Comăneci cu Nicușor Ceaușescu. Invitat în cadrul emisiunii moderate de Costin Ștucan, pe gsp.ro, Ionel Stoica a abordat și legenda construită în jurul unei presupuse relații existente înainte de 1989 între fiul dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu și cea mai mare sportivă a României.  

Citeste si: Mama Nadiei Comăneci își așteaptă fata cu cămara plină! Ștefania a făcut compot și bulion din grădină FOTO

”O relație între ei a fost. Nu fac eu pe bârfitorul, dar au avut o relație. Dorită, acceptată, nu forțată, cum s-a spus după aia. Nu vreau să intru în amănunte, dar știu că a fost o relație între ei. Ea era chemată de el la Costinești, stăteau într-o vilă. Acolo era fieful lui de vară”, a comentat Ionel Stoica. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ceaușescu
Nicolae, Elena și Nicu Ceaușescu în 1976

Prieten foarte apropiat cu cea supranumită ”zeița de la Montreal”, Ionel Stoica a dezvăluit și cum a luat Nadia examenul de admitere la facultatea de educație fizică și sport, examen pe care a avut posibilitatea să îl și filmeze, după ce obținuse foarte greu aprobarea autorităților comuniste. 

Cum a copiat Nadia la examenul de anatomie: ”Avea scris pe pulpe, pe mâini, chestii, scheme. Se descurca!”

”Am reușit să iau o aprobare de la ministru să filmez în timpul unui examen special de admitere la IEFS  (n.r.- Institutul pentru Educație Fizică și Sport), dat după Olimpiada de la Moscova. Atunci au mai dat Patzaichin, Carmen Bunaciu, Sorin Rusu.

Am intrat întâi în sala unde Nadia dădea examen la anatomie, aia era proba cea mai grea. Nadia avea cartea deschisă pe genunchi, o mai scăpa pe jos, ăia se făceau că nu văd. Avea scris pe pulpe, pe mâini, chestii, scheme. Nadia se descurca”, a mărturisit Ionel Stoica pentru gsp.ro. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si