Close sidebar
Close sidebar

Un celebru superstar a iesit in halul asta din casa - "E o crima impotriva modei" - Cine este starul care a fost surprins prin mijlocul orasului cu ciorapi de sport si slapi in picioare?

Despre David Beckham se pot spune extrem de multe lucruri, dar acela ca este un barbat prost imbracat, niciodata. Ei bine, de curand, paparazzii de peste Ocean au reusit sa il suprinda pe fotbalistul englez intr-un outfit horror.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fostul mijlocas al nationalei Angliei va intra in pamant de rusine cand va vedea ca aceste imagini au ajuns in presa. Beckham a fost fotografiat la Hollywood in timp ce mergea pe strada avand o costumatie bizara. Daca in ceea ce priveste tricoul si sortul, n-ar fi o problema, in partea inferioara, David a comis-o grav de tot. Englezul a optat pentru o pereche de soseste pentru sport si niste slapi rosii.

"E o crima impotriva modei. Victoria munceste din greu sa ii faca o imagine perfecta, dar cu asta a stricat-o rau de tot", noteaza specialistii in fashion din Statele Unite.

Cu o astfel de tinuta a fost surprins in urma cu ceva timp si un cantaret celebru de la noi. Alex Velea a mers la un post de radio de parca tocmai s-ar fi dat jos din pat. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI