U n cerb tânăr a poposit într-un cartier din oraş. În vârstă de numai un an, cerbul a ajuns în zona gării din Braşov, chiar pe terenul unui fost depou CFR.

După ce a alergat bulversat câteva minute, a atras atenţia oamenilor care au alertat autorităţile. Cerbul fost prins şi apoi eliberat în pădure.

Citește și: Un tânăr a furat o locomotivă și s-a plimbat cu ea pentru a-și face un selfie

Ce s-a întâmplat?

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au fost sesizați, miercuri, că a apărut un cerb în zona fostului depou CFR, de pe strada Lacrămioarelor din Brașov.

„Animalul sălbatic a fost tranchilizat, i s-au oferit îngrijiri medicale și a fost eliberat în zona pădurii din Noua'', spun reprezenții Jandarmeriei Brașov.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Gestul polițiștilor din Timișoara a impresionat o întreagă comunitate. Metoda inedită prin care i-au oferit ajutor unei tinere, în trafic

Gestul polițiștilor din Timișoara a impresionat o întreagă comunitate

Polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara care, în cursul zilei de marți, la data de 9 mai, în jurul orei 15:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat pe Calea Buziașului din municipiul Timișoara, un autoturism care se afla imobilizat pe șinele de tramvai.

Citește și:  Povestea de viață a unui cerșetor: „Tatăl meu nu m-a dorit. Nici mama mea. Vorbesc cinci limbi străine”

Fără să stea pe gânduri, polițiștii au sărit în ajutorul conducatoarei auto, după ce autoturismul a rămas suspendat pe o bordură, punerea în mișcare a acestuia fiind imposibilă.

Oamenii legii au reușit să repună autoturismul în mișcarea, iar răsplata lor a fost chiar recunoștința conducătoarei auto, o tânără în vârstă de 25 de ani.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și:  Un arbitru a salvat de la moarte un jucător, în liga județeană din Prahova

„Felicitări pentru spiritul civic și gestul frumos care a demonstrat că înainte de uniforme sunteți oameni. Ajutorul acordat doamnei care făcuse pană ar trebui să fie un exemplu pentru toți ceilalți care au stat prin parcare pe la Lidl, fara să se/vă intrebe măcar dacă au cu ce să vă ajute. Haideți să ne oprim o clipă și să ne pese și de trecătorul de lângă noi, pentru că într-o zi trecătorul în nevoie vom fi noi...”

, a spus un bărbat pe  grupul de facebook Info Trafic Timișoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si