Poliţiştii l-au identificat în trafic, însă a fost nevoie să îi spargă geamul autoturismului pentru a-l scoate din acesta.

Un cetățean danez a fost reținut după ce a refuzat să oprească la controlul de frontieră

Cetățeanul danez în vârstă de 44 de ani a fost oprit în trafic, fiind blocat de echipajele IPJ. 

Citește și: Accident pe DN 2: un autoturism a intrat în coliziune cu un camion

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Astăzi, 26 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost informat de poliţiştii de frontieră că un autoturism a trecut prin bariera Porţile de Fier 2, fără să oprească. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au efectuat filtre pe căile de comunicaţii dinspre Porţile de Fier II,iar pe DN 56 A, în localitatea Hinova,  zona peco, au observat un vehicul ce se deplasa cu viteză, iar la aproximativ 150 de metri de intersecţia cu DN6, vehiculul a fost blocat în trafic”, a transmis IPJ Mehedinţi, joi după-amiază.

Polițiștii au spart geamul mașinii pentru a-l scoate

”Ulterior, poliţiştii au procedat la spargerea geamului portierei stânga faţă, deschizând portiera, după care au extras conducătorul auto din vehicul şi l-au încătuşat”, a mai precizat IPJ Mehedinţi.

Citește și: Frații Tate, duși din nou la sediul DIICOT. Ce au găsit procurorii în telefoanele celor doi

Cetățeanul danez în vârstă de 44 de ani a fost predat polițiștilor de frontieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si