Chef Kenji Lopez Alt a publicat o carte in care a explicat mai multe lucruri legate de bucatarie. El dezvaluie ca temperatura ideala pentru albusuri este de 82 de grade Celsius si ca doar asa proteinele continute se solidifica intr-un albus ferm, dar moale la atingere.

Galbenusul are alta temperatura ideala, cu 10 grade mai mica, ceea ce duce la invatarea unei smecherii. Pune ouale in apa care fierbe, lasa-le 30 de secunde, apoi adauga gheata in apa pentru a-i scadea temperatura si incearca sa o ti constant la 88 de grade Celsius timp de 11 minute.



Asta este metoda prin care poti obtine un ou fiert la perfectiune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Care sunt scenariile pentru turul 2. Oferta Elenei Lasconi: Guvern PSD-PNL-USR-UDMR. Varianta lui Georgescu: Guvern AUR- antena3.ro

Citeste si: VIDEO. Călin Georgescu pune la îndoială existența războiului din Ucraina: ”Ați fost acolo? Puteți să spuneți 100% că așa e?”- stirileprotv.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si