Close sidebar
Close sidebar

Un chef te invata cum sa fierbi perfect un ou! Trebuie sa afli si tu!

Desi pare un lucru banal, fiertul unui ou poate fi o adevarata arata. Ca sa iasa perfect trebuie sa stii toate "smecheriile" unor bucatari priceputi, iar ei au decis sa isi spuna secretele.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chef Kenji Lopez Alt a publicat o carte in care a explicat mai multe lucruri legate de bucatarie. El dezvaluie ca temperatura ideala pentru albusuri este de 82 de grade Celsius si ca doar asa proteinele continute se solidifica intr-un albus ferm, dar moale la atingere.

Galbenusul are alta temperatura ideala, cu 10 grade mai mica, ceea ce duce la invatarea unei smecherii. Pune ouale in apa care fierbe, lasa-le 30 de secunde, apoi adauga gheata in apa pentru a-i scadea temperatura si incearca sa o ti constant la 88 de grade Celsius timp de 11 minute.

Asta este metoda prin care poti obtine un ou fiert la perfectiune.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI