Close sidebar
Close sidebar

Un chinez a fost prins la aeroport transportand doua brate in valiza

Un barbat de 50 de ani din China a fost prins cu doua brate in valiza, in timpul verificarilor de la aeroport. Incidentul s-a petrecut saptamana trecuta, in provincia Guizhou.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Agentii de securitate l-au suspectat de barbat de crima si l-au retinut imediat. Barbatul le-a explicat insa ca fratele lui mai mare s-a electrocutat si a avut ambele brate amputate, noteaza South China Morning Post.

Conform traditiei din satul din care provine, persoana decedata trebuie ingropata integral, iar fratele lui l-a rugat sa ii transporte bratele, pentru ca atunci cand va muri, sa i le puna in sicriu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Politistii au cercetat afirmatiile barbatului, care s-au dovedit a fi adevarate. Chiar si asa, acesta risca pedeapsa pentru ca avea nevoie de permis special pentru a le transporta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI