Sunt ultimele clipe din viata bietei Negruta. E ademenita in tufisuri de niste caini, departe de terenul privat. Totul e un plan diabolic al acestui cioban, care e pregatit sa o ucida.

Sa fii de piatra si tot nu te-ar lasa inima sa ucizi un suflet nevinovat! Catelusa isi da ultima suflare, intr-o balta de sange.

S-A RAZBUNAT PE UN CAINE?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Stapanul Negrutei o gaseste agonizand, in tufisuri. O scoate la lumina si o priveste cum se stinge. De peste gard, ciobanul care a ucis-o priveste detasat intreaga scena.

Intreaga scena sangeroasa ar fi fost o razbunare- catelusa ar fi fost, de fapt, a ciobanului, dar satula de chin si tortura, ar fi fugit de el.

VREA LA INCHISOARE

„Este o persoana cu antecedente penale”, a declarat Daniela Gaitan- prim procuror Parchetul Judetean Zarnesti.

Intr-un mod brutal si fara nicio remuscare, la fel ca pe bietul caine, si-a ucis si propriul tata. Iar dupa un sfert de secol petrecut in spatele gratiilor, vrea inapoi.

Paula Ciotlos, purt cuv AMP: „A declarat ca isi doreste sa ajunga inapoi la inchisoare pentru ca acolo are mancare, are caldura, are tot ce-i trebuie”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si