Close sidebar
Close sidebar

Un cioban va da un motiv in plus sa vizitati Transalpina! Pe langa peisajul de o frumusete rara, doar aici gasiti astfel de preparate traditionale

Turiştii cărora le place să şofeze pe Transalpina au un nou motiv să pornească la drum. La graniţa dintre judeţele Gorj şi Vâlcea se află un loc minunat. Si nu e vorba doar de peisajul mirific, ci şi de mâncarea tradiţională pe care o prepară un cioban. ##VIDEO7553##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cine ajunge in acest loc minunat, clar se intoarce. Peisajul ca peisajul, dar mancarea de la stana, facuta pe loc si in cel mai traditional mod posibil, cucereste orice gourmand.

Nea Gheorghe este bucatarul sef! Invarte de zor la mamaliga si supravegheaza ceanul cu bucate sa nu care cumva sa se arda.

Citeste si: Cutremur în România vineri dimineață! Care au fost zonele afectate și ce magnitudine a înregistrat seismul- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

El stie ca si distractia pentru client e foarte importanta, asa ca ofera si un adevarat spectacol de cantat la fluier.

Si ca tacamul sa fie complet, doritorii pot lua acasa branza de stana.

Desi nu e deschisa de multa vreme stana are deja clientii fideli.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI