A mancat burgeri in zeci de tari, iar din retetele altora a gandit o varianta care bate recordul la calorii!
Eduard a reinterpretat banalul preparat american si i-a dat valoare... romaneasca.
„Carne suta la suta de vita, fara alte ingrediente, vom folosi bacon, iar partea de cheddar ca sa ofere un gust inedit. Vom folosi si gogosari murati si sosul nostru care este facut special pentru burger, un sos din aproximativ sapte ingrediente, o reteta unicat”, Eduard.
BURGER CU... GOGOSAR?!
Tanarul ne invata cum sa facem cei mai buni burgeri cu un ingredient nemaiintalnite in aceste mancaruri: gogosari murati.
„El va sta aproximativ patru minute pe grill, se va intoarce roata, nefiind presat. Intre timp partea de bacon care si ea vine pusa pe grill, avand putina grasime trebuie apasata pentru a se face cat mai crocanta. Cand carnea este preparata aproximativ 90 la suta aplicam bucata de cheddar pentru a se topi.
POVESTE DE SUCCES
Eduard a devenit specialist in burgeri dupa ce s-a indragostit de aceste preparate. Le-a incercat cu sutele pe vremea cand era insotitor de zbor la o celebra companie aeriana.
„Ajungeam in orase care nu aveam foarte mult timp de stat in restaurante si atunci preferam sa iau repede ceva sa mananc si sa ma duc sa vizitez.
Si tot pasiunea pentru mancare l-a facut sa renunte la jobul la care multi viseaza. Cum meseria de steward i-a permis sa puna deoparte, Eduard a reusit sa puna niste bani deoparte si cu ajutorul unor fonduri europene a reusit sa isi deschida propriul restaurant.
Eduard Ebinca: „ Acum am deschis de o saptamana noua locatie, speram ca intr-un an jumate sa mai deschidem inca o locatie”.
Tanarul mizeaza pe unicitatea preparatelor. Tot ce pune pe masa clientului contine cate un ingredient secret care da savoare si gust.