Close sidebar
Close sidebar

Un clujean a creat o afacere de succes cu un burger unic! Foloseste un ingredient din bucataria romaneasca ce ii da preparatului un gust deosebit

Stiti cum arata cel mai caloric burger din tara? Ei bine, vi-l aratam imediat. E opera unui tanar clujean care a lasat meseria de insotitor de zbor pentru cea de bucatar.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

A mancat burgeri in zeci de tari, iar din retetele altora a gandit o varianta care bate recordul la calorii!

Eduard a reinterpretat banalul preparat american si i-a dat valoare... romaneasca. 

„Carne suta la suta de vita, fara alte ingrediente, vom folosi bacon, iar partea de cheddar ca sa ofere un gust inedit. Vom folosi si gogosari murati si sosul nostru care este facut special pentru burger, un sos din aproximativ sapte ingrediente, o reteta unicat”, Eduard.

 

BURGER CU... GOGOSAR?!

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Tanarul ne invata cum sa facem cei mai buni burgeri cu un ingredient nemaiintalnite in aceste mancaruri: gogosari murati.

„El va sta aproximativ patru minute pe grill, se va intoarce roata, nefiind presat. Intre timp partea de bacon care si ea vine pusa pe grill, avand putina grasime trebuie apasata pentru a se face cat mai crocanta. Cand carnea este preparata aproximativ 90 la suta aplicam bucata de cheddar pentru a se topi.

Acesta este preparatul nostru preferat si cel mai bine vandut catre clienti”, explica tanarul.

POVESTE DE SUCCES

Eduard a devenit specialist in burgeri dupa ce s-a indragostit de aceste preparate. Le-a incercat cu sutele pe vremea cand era insotitor de zbor la o celebra companie aeriana.

„Ajungeam in orase care nu aveam foarte mult timp de stat in restaurante si atunci preferam sa iau repede ceva sa mananc si sa ma duc sa vizitez.

08:04 musca 08:07 am dezvoltat o pasiune pentru acest produs cu precadere in America, in Australia si Noua Zeelanda ”, spune Eduard Ebinca.

Si tot pasiunea pentru mancare l-a facut sa renunte la jobul la care multi viseaza. Cum meseria de steward i-a permis sa puna deoparte, Eduard a reusit sa puna niste bani deoparte si cu ajutorul unor fonduri europene a reusit sa isi deschida propriul restaurant.

Eduard Ebinca: „ Acum am deschis de o saptamana noua locatie, speram ca intr-un an jumate sa mai deschidem inca o locatie”.

Tanarul mizeaza pe unicitatea preparatelor. Tot ce pune pe masa clientului contine cate un ingredient secret care da savoare si gust.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI