Close sidebar
Close sidebar

Un concurent de la Puterea Dragostei, acuzații grave la adresa lui Marinescu: „Te umilește..!”

Un nou scandal amplu a izbucnit în casa Puterea Dragostei, se pare că Maria si Marinescu sunt din nou in pragul despartirii. Andrei să dezvăluie publicului adevărata față a celor doi, spunând ca aceștia sunt niște oameni falși.

Alina Raducu,

Un concurent de la Puterea Dragostei, acuzații grave la adresa lui Marinescu: „Te umilește..!” [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Chiar dacă Ayda a plecat din emisiune in Gala de duminica, spiritele în casa iubirii tot nu s-au calmat, deoarece Radu continuă sa se cerce cu unii baieti din casa, mai ales cu Marinescu și Andrei.

Insă în editia de marti a emisiunii Puterea dragostei, concurentii au avut parte de o surpriza, deoarece o noua concurenta a intrat în casă, pentru a-si găsi jumatatea.

Andrei a făcut dezvăluiri șoc despre relatia dintre Maria si Marinescu!

Andrei care in ultima perioada are discutii apprinse cu Marinescu, vrea sa-i ii arate Mariei adevarata fata a lui Marinescu, pentru a o face pe aceasta sa inteleaga care sunt intentiile reale ale iubitului ei in legatura cu ea.

Barbatul sustine ca Marinescu isi bate joc de Maria in fiecare zi, ea umilindu-se in fata lui, pentru atentia lui.

Un concurent de la Puterea Dragostei, acuzații grave la adresa lui Marinescu: „Te umilește..!” [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristian Comănici, ieșire nervoasă la Puterea Dragostei: "Specimen ca tine n-am mai văzut.."

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Maria in genunchi, te rog frumos! Roaga-te de Marinescu, te rog frumos vino! Marinescu haide! Nu vezi ca te umileste in fiecare zi? M-ati omorat! Te umileste! Te rogi de el?", afirma Andrei.

Astfel, cele doua cupluri, adică Cristian Marinescu si Maria, si Aya cu Andrei se pare că se afla intr-un conflict continuu de mai mult timp si se acuza reciproc atunci cand prind ocazia.

Citeste si: VIDEO| Cine este, de fapt, Nadia de la „Puterea Dragostei”?! Imagini cu noua concurentă

Mainescu: „E viata mea, fac ce imi doresc cu ea..”

Pe dea altă parte, Maria afirma, recent faptul ca Andrei și Aya ar fi „mituit” concurenti pentru ca acestia sa ii ajute cu voturi pentru a castiga titlul de "Cuplul lunii".

Dupa ce scandalul dintre acestia aluat sfarsit, Maria si Marinescu au mers in camera rosie pentru a incerca sa discute amanunte despre relatia lor, care le pun in pericol relatia.

Un concurent de la Puterea Dragostei, acuzații grave la adresa lui Marinescu: „Te umilește..!” [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ea este iubita lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. S-a afișat cu bruneta focoasă în vacanță

"E viata mea, fac ce imi doresc cu ea, sunt responsabil pentru fericirea mea! Nu mama, nu Maria!", spune Marinescu aflat în camera rosie cu Maria. Vom vedea ce mai urmează sa se intample intre cei doi si la ce decizie ajung in privinta relatiei lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI