Andreea Mantea a observat un comportament ciudat la unul dintre concurenți și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu el. Acesta spune că este a patra oară când este amenințat, iar prezentatoarea dorește să îl pună la punct pe cel care îi face probleme concurentului.

Citește și: Cristina și Radu de la ”Casa Iubirii” se ceartă pe susținători. Ce și-au reproșat cei doi foști iubiți

Robert este concurentul care primește amenințări, iar acestea vin din partea lui Ionuț. Tânărul a evitat să vorbească până acum despre ce îl frământă, însă măcinările lui au devenit evidente și pentru cei din casă.  

Mihaela este îngrijorată pentru Robert

“Andreea Mantea: Robert, ești bine? 

Robert:Nu, nu, mă doare capul. 

Aici sunt amenințat. Este a patra oară când cineva mă amenință cu bătaia. Ionuț...e ultima pe care o face, s-a încheiat. Acest o am încheiat-o cu mine și să nu mai deschidă niciodată gura să mă amenințe sau să-mi pronunțe numele, că o s-o pățească, treaba lui! 

Citește și: Robert s-a întors în brațele Mihaelei. Ce l-a determinat să facă acest lucru

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Aș vrea să încerci să te controlezi. 

Ionuț: Eu? 

Andreea Mantea: Da!”, este conversația dintre concurenți, conform Kanal D.  

Robert a ieșit plângând din casa băieților și spune că a ajuns la capătul puterilor, iar Mihaela s-a speriat teribil și va merge după el pentru a vedea ce se întâmplă cu concurentul.

Aceasta izbucnește și ea în lacrimi, îngrijorată pentru soarta lui Robert.  

Citește și: Gală incendiară. Erisa a părăsit ”Casa Iubirii”: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

Gală incendiară. Erisa a părăsit ”Casa Iubirii”: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

O nouă eliminare a avut loc în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”. Erisa a fost eliminată, iar Ionuț a fost ales favoritul săptămânii.

Spre surprinderea,  la eliminare a fost propus și Radu, iar Cristina nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Fetele l-au propus spre eliminare pe Radu, în timp ce  Erisa a fost trimisă la eliminare  de către Ionuț, favoritul săptămânii.

„I-am repetat de foarte multe ori săptămâna asta că nu s-a mai auzit nimic despre ea, nu mai știm ce face, nu am mai văzut-o pe la noi, adică la modul ăsta.  Nu a mai interacționat atât de mult cu băieții, după părerea mea, și a multora de aici.”,  

a spus Ionuț, potrivit  kanald.ro.

Citește și:  Incredibil cu ce s-a îmbrăcat această concurentă la primul date în Casa Iubirii! Reacția lui Patrick: „I-ați halatul pe tine!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si