Close sidebar
Close sidebar

Un concurent din Casa Iubirii spune că este amenințat pentru a patra oară. Andreea Mantea încearcă să gestioneze situația

Unul dintre concurenții din Casa Iubirii este îngrijorat din cauza altui concurent, iar Andreea Mantea încearcă să gestioneze situația dintre aceștia. Dezvăluirile lui i-au șocat pe concurenți.

Diana Puiu,

Un concurent din Casa Iubirii spune că este amenințat pentru a patra oară. Andreea Mantea încearcă să gestioneze situația

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Mantea a observat un comportament ciudat la unul dintre concurenți și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu el. Acesta spune că este a patra oară când este amenințat, iar prezentatoarea dorește să îl pună la punct pe cel care îi face probleme concurentului.

Citește și: Cristina și Radu de la ”Casa Iubirii” se ceartă pe susținători. Ce și-au reproșat cei doi foști iubiți

Robert este concurentul care primește amenințări, iar acestea vin din partea lui Ionuț. Tânărul a evitat să vorbească până acum despre ce îl frământă, însă măcinările lui au devenit evidente și pentru cei din casă.  

Mihaela este îngrijorată pentru Robert

“Andreea Mantea: Robert, ești bine? 

Robert:Nu, nu, mă doare capul. 

Aici sunt amenințat. Este a patra oară când cineva mă amenință cu bătaia. Ionuț...e ultima pe care o face, s-a încheiat. Acest o am încheiat-o cu mine și să nu mai deschidă niciodată gura să mă amenințe sau să-mi pronunțe numele, că o s-o pățească, treaba lui! 

Citește și: Robert s-a întors în brațele Mihaelei. Ce l-a determinat să facă acest lucru

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Aș vrea să încerci să te controlezi. 

Ionuț: Eu? 

Andreea Mantea: Da!”, este conversația dintre concurenți, conform Kanal D.  

Robert a ieșit plângând din casa băieților și spune că a ajuns la capătul puterilor, iar Mihaela s-a speriat teribil și va merge după el pentru a vedea ce se întâmplă cu concurentul. Aceasta izbucnește și ea în lacrimi, îngrijorată pentru soarta lui Robert.

 

Citește și: Gală incendiară. Erisa a părăsit ”Casa Iubirii”: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

Gală incendiară. Erisa a părăsit ”Casa Iubirii”: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

O nouă eliminare a avut loc în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”. Erisa a fost eliminată, iar Ionuț a fost ales favoritul săptămânii.

Spre surprinderea,  la eliminare a fost propus și Radu, iar Cristina nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fetele l-au propus spre eliminare pe Radu, în timp ce  Erisa a fost trimisă la eliminare  de către Ionuț, favoritul săptămânii.

„I-am repetat de foarte multe ori săptămâna asta că nu s-a mai auzit nimic despre ea, nu mai știm ce face, nu am mai văzut-o pe la noi, adică la modul ăsta.  Nu a mai interacționat atât de mult cu băieții, după părerea mea, și a multora de aici.”,   a spus Ionuț, potrivit  kanald.ro.

Citește și:  Incredibil cu ce s-a îmbrăcat această concurentă la primul date în Casa Iubirii! Reacția lui Patrick: „I-ați halatul pe tine!”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI