Close sidebar
Close sidebar

Un controlor din Iasi este anchetat de politisti, dupa ce si-a vandut telefonul. Poze cu fiica minora dezbracata au fost gasite in aparat

Politia din Iasi anchetateaza un controlor de la Compania de transport Public, dupa ce in fostul telefon al acestuia s-au gasit fotografii cu fiica minora in ipostaze intime.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Telefonul a fost cumparat de catre un barbat de la un Amanet si a fost socat de pozele gasite in galeria foto. Acesta a luat legatura cu reporterii BZI, care au sesizat Politia.

Controlorul Viorel Stanciu, in varsta de 43 de ani si-a fotografiat fiica dezbracata, surprinzand inclusiv zonele intime ale acesteia. Colegii acestuia au fost socati la aflarea informatiilor.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Este o situatie pe care nu am mai intalnit-o pana acum si speram ca nu vom mai avea de-a face cu astfel de situatii. Nu intelegem cum o persoana poate face asa ceva, indiferent de motivatie.

Vom analiza acest caz in comisia de disciplina, vom vedea statutul angajatului si vom lua masurile care se impun", au declarat oficialii Companiei de Transport Public Iasi.

Citeste mai multe AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI