În urma scenelor revoltătoare, polițiștii s-au sesizat din oficiu. Astfel, Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov a anunțat că bătăușul a fost prins și este bănuit de lovire sau alte violențe și continuă cercetările.

Un adolescent a bătut crunt un copil pe un câmp în Ilfov. Bătăușul a fost prins

Autoritățile au transmis că: „La data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru.

Citește și: Un tânăr și-a atacat mama cu toporul, în Năsăud, iar apoi a lovit-o până a băgat-o în comă

De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respective și desfășoară activități pentru depistarea acestuia.

Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Citește și: Bătaie între trei femei din cauza geloziei

Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de către polițiști, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Mama care a bătut o elevă, împreună cu fiica ei și cu o altă fată, ar fi sechestrat victima în mașină. Femeia a fost plasată sub control judiciar

Polițiștii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”.

Bătaie între trei femei în Ocna Șugatag, județul Maramures. De la ce a pornit totul

Mai multe femei s-au luat la bătaie, iar imaginile au fost surprinse luni seară pe strada principală din stațiunea turistică Ocna Șugatag.

Două autoturisme care circulau din sensuri opuse s-au oprit iar din una dintre mașini au coborât două femei și au laergat spre cealaltă mașină ce era condusă tot de o femeie.

Imediat  între cele trei femei s-a iscat o luptă  în mijlocul șoselei. 

Cele trei s-au luat la bătaie pe stradă

Totul  ar fi pornit de la un bărbat  pe care îl iubesc două dintre femei.

Citește și:  VIDEO- Incident în fața unui club din Satu Mare. Un bărbat a fost atacat din gelozie

Citeste si:  „Am încercat să-i scoatem. Nu aveai ce să scoți”. Cum s-a produs accidentul din Mehedinți, în urma căruia trei tineri și-au pierdut viața- kanald.ro

Citeste si:  Dinu Maxer a recunoscut că a împărțit camera de hotel cu Magdalena Chihaia: „Ne cunoaștem deje de două luni!- wowbiz.ro

Într-un final totul s-a calmat iar victima a anunțat poliția. Se pare că îi lipsesc câțiva dinți din gură astfel că a depus plângere penală pe numele celorlalte două femei.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și:  Un bodyguard a fost înjunghiat în Suceava. Atacatorul era nervos după ce a fost dat afară din club

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

Ce au transmis autoritățile

”În această seară, la ora 20.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați telefonic de către o femeie de  42 de ani din Ferești, despre faptul că a fost agresată. 

Citește și:  Șase persoane și-au pierdut viața într-un atac armat, în Mexic

Polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în localitatea Ocna Șugatag, a fost agresată fizic de o altă femeie, în vârstă de 46 de ani din Ferești, provocându-i leziuni.”,  au transmis cei de la IPJ Maramureș.

Citește și:  VIDEO- Aproape de tragedie înainte de meci. Liderul peluzei Sud Craiova a fost atacat de rivali

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si