Potrivit Poliției din Timiș, incidentul a avut loc luni, în jurul orei 14:30. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au început de îndată manevrelor de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale. După manevrele de resuscitare, copilului i-a revenit pulsul, acesta fiind transportat la spitalul din Timișoara. 

Citește și: Descoperire macabră într-un lac din județul Neamţ. Cadavrul unei femei, dispărută în decembrie, a fost găsit în stare avansată de descompunere

Descoperire macabră într-un lac din județul Neamţ. Cadavrul unei femei, dispărută în decembrie, a fost găsit în stare avansată de descompunere

Trupul neînsuflețit al unei femei care a fost dată dispărută de acasă în luna decembrie a anului 2022 a fost identificat, luni, 29 mai 2023, într-un lac din judeţul Neamţ. Starea avansată de descompunere a cadavrului nu le-a permis oamenilor legii să stabilească dacă are urme de violenţă, aşa că se aşteaptă concluziile legiştilor cu privire la cauza morții. 

''La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin'',  au transmis luni, 29 mai 2023, reprezentanții Poliţiei Judeţeane Neamţ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Alertă în Mamaia! Două persoane sunt căutate după ce au intrat în apă și nu au mai ieșit

De asemenea, conform aceleași surse, oamenii legii au stabilit identitatea persoanei, o femeie în vârstă de 42 de ani, din localitate Vădurele, persoană dispărută din data de 11.12.2022. 

Femeia era dispărută de mai bine de 5 luni

''Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă'',  au mai transmis reprezentanții Poliţiei Judeţeane Neamţ.

Citeste si:  Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Totodată, potrivit surselor judiciare din anchetă, trupul descoperit prezenta un stadiu avansat de descompunere, ceea ce a îngreunat stabilirea prezenței unor eventuale urme de violență. În acest sens, polițiștii din județul Neamț așteaptă concluziile medicilor legiști pentru a obține informații suplimentare și a clarifica circumstanțele în care a avut loc decesul.

Citește și:  Incident dramatic în Satu Mare! Un copil de doar 5 ani a murit înecat în apele unei foste balastiere de la periferia unei localități


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si