Un copil în vârstă de 12 ani a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un șofer de 28 de ani care era drogat. Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în Târgoviște.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe strada Laminorului, un pieton în vârstă de 12 ani, din Târgoviște, a fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani.

Citește și: VIDEO- O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Câmpia Turzii. Ea traversa regulamentar

Ce au transmis autoritățile?

„În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe str. Laminorului, un pieton, de 12 ani, din Târgoviște, ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani. Pietonul a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Totodată, conducătorul auto a prezentat un rezultat preliminar pozitiv pentru consumul unor substanțe psihoactive. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Potrivit anchetatorilor, în urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO |Durere fără margini. Polițista Ana a murit alături de soțul ei. Cei doi erau căsătoriți de o lună, iar tânăra era însărcinată

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, în Câmpia Turzii

O fetiță în vârstă de 12 ani a fost lovită în plin de o mașină, pe o trecere de pietoni din Câmpia Turzii.

Copila traversa regulamentar atunci când a fost lovită de mașina la volanul căreia se afla un tânăr de 28 de ani.

La data de 25 iunie, în jurul orei 16.10, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Primele verificări efectuate arată că un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care circula cu autoturismul spre municipiul Turda, ar fi surprins și accidentat o minoră în vârstă de 12 ani, aflată în traversarea regulamentară a părții carosabile pe trecerea pentru pietoni.

Citește și: Un muncitor de la un aeroport din Texas și-a găsit sfârșitul după ce a fost „aspirat” de motorul unui avion

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a minorei. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si