Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Atac la o gradiniță în Polonia: Un copil de cinci ani a murit. Atacatorul este un bărbat de 71 de ani

Un copil în vârstă de 5 ani a fost atacat cu cuțitul de un un bărbat de 71 de ani la o grădiniță din Polonia. Băiatul a decedat la scurt timp.

Stefania Pavel,

Un copil în vârstă de 5 ani a fost atacat cu cuțitul de un un bărbat de 71 de ani la o grădiniță din Polonia. Băiatul a decedat la scurt timp.

[Sursa foto: TVP World]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un băiețel în vârstă de 5 ani a fost atacat cu cuțitul miercuri, 18 octombrie la o grădiniță din Poznań, vestul Poloniei. Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost arestat imediat după incidentul șocant, potrivit TVP.

Medicii nu au mai putut să-l salveze pe copil

Copilul a fost dus de urgență la spital, însă la scurt timp medicii au anunțat decesul acestuia din cauza rănilor suferite. Băiatul se afla într-o excursie cu un grup de copii de la grădinița lor. 

Băiatul se afla într-o excursie cu un grup de copii de la grădinița lor. 

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Alertă cu bombă la Roma. 900 de copii dintr-o școală au fost evacuați

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Site-ul epoznan.pl a relatat că atacul a avut loc în jurul orei 10.00, în apropiere de intersecția străzilor Łukaszewicza și Karwowskiego din Poznań.

"Un grup de preșcolari a plecat de la grădiniță pentru o excursie", scria sursa citată. "În timp ce se plimbau pe strada Karwowskiego, copiii au fost abordați de un bărbat care a înjunghiat cu un cuțit un băiat de 5 ani". Potrivit unor surse, copilul ar fi suferit un stop cardiac, însă informația nu a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al poliției.

Europa în alertă din cauza atacurilor

Zilele acestea a fost alertă teroristă în toată Europa. Astăzi, 18 octombrie mai mulți elevi au fost evacuați dintr-o școală comunitară din Roma, după ce a fost declanșată o amenințare cu bombă în inima ghetoului evreiesc, anunță presa locală. Imediat, copiii au fost duși într-un loc sigur până când forțele de ordine anunță dacă este vorba despre o alarmă reală. 

Mai mulți elevi au fost evacuați dintr-o școală comunitară din Roma, după ce a fost declanșată o amenințare cu bombă.

[Sursa foto: Il Tempo]

Ieri, 17 octombrie Palatul Versailles a fost evacuat și închis, iar în Franța a fost alertă cu bombă într-un liceu, același unde un profesor a fost ucis, iar alte două persoane și-au pierdut viața săptămâna trecută într-un atentat islamist. Totodată, un bărbat tunisian înarmat cu un cuțit în fața sinagogii din Torino a fost oprit de polițiști. Bărbatul a fost electrocutat de oamenii legii. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un profesor a fost ucis, iar alte două persoane și-au pierdut viața săptămâna trecută într-un atentat islamist în Franța.

[Sursa foto: Twitter]

Un alt atac terorist a avut loc la Bruxelles luni seara. Acolo, un bărbat de 45 de ani a omorât două persoane după ce a strigat „Allahu Akbar”. El a fost prins în cele din urmă de polițiști, care l-au împușcat în piept. Bărbatul a fost dus la spital, însă la scurt timp a murit. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI