Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 8 ani spune că e "încarnarea lui Buddha" și a comunicat telepatic cu Vladimir Putin. Ce ar fi transmis micuțul "Nong Nice”?

Un băiețel de opt ani din Thailanda, cunoscut sub numele de "Nong Nice”, nu este un copil obișnuit. Părinții lui au făcut o revendicare cu ecouri străvechi într-o țară budistă: ei afirmă că Nong Nice este reîncarnarea lui Buddha.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zvonuri despre abilitățile extraordinare ale lui Nong Nice au început să se răspândească peste tot în Thailanda, transmite presa locală.

Citește și: Care este motivul pentru care o bătrână a fost refuzată de preot la spovedanie? Arhiepiscopia Tomisului face cercetări

Se spune că acest copil minune s-ar putea conecta telepatic cu adepții săi, ghidându-i prin puterea meditației cu înțelepciunea mult mai mare decât vârsta sa.

Cursurile și meditațiile conduse de Nong Nice au devenit locuri de pelerinaj pentru cei care caută iluminarea, atrăgând mulțimi dornice să se bucure în prezența acestui tânăr luminat, informează Thai News.

Nong Nice, un fenomen care a uluit Thailanda

[Sursa foto: Twitter]

Micuțul Nong Nice spune că a comunicat telepatic cu Vladimir Putin

Copilul de opt ani le-a spus recent adepților săi că a comunicat telepatic cu președintele rus Vladimir Putin, potrivit Bangkok Post

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tânărul predicator și familia sa sunt investigați acum de Oficiul Național al Budismului (NOB), care va colabora cu Ministerul Dezvoltării Sociale și Securității Umane din Thailanda.

Instituțiile religioase vor să verifice dacă predica budistă neortodoxă practicată de băiețelul de opt ani numit „Nong Nice” este reală sau falsă.

Se spune că familia copilului percepe taxe administrative, deși băiatul nu încasează nicio plată de la adepți.

Oficialii budiști spun că și părinții băiatului trebuie să fie intervievați pentru a determina dacă au oferit informații false despre fiul lor.

Părinții lui Nong Nice trebuie să fie intervievați pentru a determina dacă au oferit informații false despre fiul lor.

[Sursa foto: Twitter]

Ministrul Varawut Silpa-archa a declarat că autoritățile colectează informații, inclusiv clipuri video postate online despre băiat și activitățile sale, înainte de a le trimite psihologilor de la Spitalul Surat Thani și de la Institutul de Sănătate Mintală a Copilului și Adolescentului Rajanagarindra.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Între timp, Niramit Theva Chuti, o pagină de Facebook care difuzează învățăturile lui Nong Nice, a lansat o declarație în care avertizează că are în vedere să dea în judecată instituțiile media care raportează „povesti false” despre Nong Nice și familia sa.

Pe măsură ce ancheta se desfășoară, presa din Thailanda se întreabă despre nenumăratele posibilități care stau la baza acestei povești fantastice.

"Este Nong Nice cu adevărat un băiat tânăr atins de divinitate sau povestea este împletită cu fire de pragmatism financiar? Doar timpul va lămuri aceste aspecte, dar un lucru este clar: călătoria pentru a dezvălui misterul din Nong Nice este o poveste în sine, captivantă și plină de întorsături neașteptate", scrie Thai News.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI