Close sidebar
Close sidebar

Un copil de 9 ani din judetul Botosani a fost zdrobit de poarta scolii care a cazut peste el in timpul unei pauze

Un elev de 9 ani de la Scoala ”Dumitru Crudu„ din satul Tudora, judetul Botosani, a ajuns in stare grava la spital dupa ce poarta scolii a cazut peste el in timpul unei pauze. El a fost zdrobit de poarta din fier masiv.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit adevarul.ro, copilul se afla in pauza alaturi de un coleg. Cand au vrut sa iasa din curtea scolii pentru a merge la magazinul din apropiere, poarta luna de 6 metri si inalta de 2 metri a cazut peste el.

"Este o poarta masiva din fier si pur si simplu s-a desprins de pe sina si a cazut peste copil. A fost lovit si colegul lui si a venit ambulanta si i-a luat”, a declarat Mihai Petria, primarul din Tudora.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sursa foto: monitorulbt.ro

Copilul a fost transportat de urgenta la Spitalul de Neurochirugie din Iasi, iar colegul sau la Botosani. In urma incidentului, conducerea scolii a demarat o ancheta interna.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI