Tragedie în Suceava. Un bărbat și-a călcat copilul de trei ani cu tractorul. Tragedia s-a produs în curtea casei. Bărbatul era convins că cel mic era în casă, dar acesta se juca în curte, nu a fost observat și a trecut cu tractorul peste el, fiind omorât pe loc.

Citeste si: Un bărbat oprit de polițiști pentru viteză avea mandat de arestare în Austria

O echipă operativă de la Secția Rurală Vadu Moldovei s-a deplasat la fața locului, unde anterior ajunsese un echipaj al Ambulanței. Din păcate, tragedia era deja consumată.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un bărbat din Dâmboviţa: Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat peste el

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accidentul nu se încadrează în categoria accidentelor rutiere, producându-se în curtea locuinței și nu pe un drum public. Totuși, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Accident pe un drum din Prahova. Un pieton a murit după ce două autoturisme s-au ciocnit şi au ricoşat

Accident tragic în Prahova. O femeie și-a pierdut viața

Un alt accident a avut loc joi după amiază. O femeie şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, dintre care două parcate. Accidentul a avut loc pe un drum din comuna prahoveană Filipeştii de Târg, satul Brătăşanca. Primele date arată că două autoturisme s-au ciocnit, acestea ricoşând în alte două maşini parcate şi într-un gard. 

Citeste si: Patru persoane au fost rănite în urma unui accident din Botoșani

O femeie care se afla în zonă a fost lovită de una dintre maşini, murind pe loc. Victima avea 84 de ani, potrivit datelor furnizate de ISU Prahova. În urma impactului a mai fost rănită cel puţin o persoană, pentru care a fost solicitată intervenţia unui elicopter  SMURD.

Urmează ca poliţiştii să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si