Copilul a fost dus la cea mai apropiată unitate de Pediatrie, unde a rămas sub supravegherea medicilor.

Un copil din Botoșani a leșinat în mașina părinților

”În faţa ambulanţei SMURD, o maşină a oprit brusc. Un bărbat a ţâşnit în faţa echipajului de salvatori, agitându-şi mâinile. Înspăimântat, acesta spunea încontinuu ”Copilul! Copilul”, în timp ce arăta disperat spre maşina din care a coborât.

Într-o fracţiune de secundă, paramedicii SMURD au ajuns lângă autoturism”, au povestit oficialii IGSU.

Citeste si: Bărbatul care și-a ținut copilul flămând şi bătut în mod repetat a ajuns în spatele gratiilor. Individul şi-a distrus şi brăţara electronică pusă de oamenii legii

 Părinții copilului nu erau din Botoșani și nu știau unde se află cel mai apropiat spital. Din fericire a fost preluat de ambulanța SMURD.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Nu au avut timp să îi întrebe ce s-a întâmplat mai exact. Aveau în faţă un băieţel, în jur de 4 ani, care nu reacţiona, dar avea puls”, a mai povestit IGSU.

 

Copilul se află sub supraveghere medicală

”În ambulanţa SMURD, în drum spre Secţia de Pediatrie, paramedicii au făcut ceea ce ştiu ei mai bine, să acorde primul ajutor. Când au intrat pe poarta spitalului, băiatul a deschis ochii. Mai puţin de cinci minute a durat până când copilul a ajuns în braţele medicilor. Cinci minute în care părinţii lui au trecut de la disperare, la speranţă…”, a mai transmis IGSU.

 

Citeste si: Tragedie pentru o mămică bolnavă de cancer! A fost bătută, umilită și lăsată fără copii

”Lui Denis i-a revenit cheful de joacă, iar analizele au ieşit bune. Pentru siguranţă, micuţul va rămâne sub supravegherea medicilor”, a mai transmis IGSU.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si