Adolescentul disparut de doua luni a fost gasit decedat intr-o fantana din comuna Stauceni, Botosani, unde locuia alaturi de familia adoptiva. Teodor Valentin Ungureanu era crescut de niste vecini din localitatea Stauceni dupa ce mama sa a plecat la munca in strainatate, iar tatal nu a vrut sa il recunoasca, relateaza observator.tv.

Pe 11 iulie 2018, Teodor, elev in clasa a X-a la Colegiul Tehnic ‘Gheorghe Asachi’, a disparut din casa familiei care il crestea.

Furase un card bancar si a cheltuit de pe el 1.300 de lei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Timp de doua luni, baiatul nu a putut fi gasit. Oamenii l-au cautat prin imprejurimi iar prietenii au postat zeci de mesaje mesaje pe Facebook.

Cativa localnici care au trecut pe langa o fantana din sat, joi, au sunat la numarul unic de urgenta 112. Sesizasera un miros greu venind din fantana. Pompierii au recuperat ramasitele iar politistii l-au identificat pe baiatul disparut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si