Micuțul în vârstă de trei ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost lăsat singur în autoturism timp de șase ore înainte ca cineva să-și dea seama. Incidentul dramatic a avut loc vineri, 7 iulie 2023, în municipalitatea O Porrino, Spania.

Municipalitatea a transmis peste noapte că va implementa trei zile de doliu și că va ține un minut de reculegere în decursul zilei de astăzi, la orele prânzului.

De asemenea, un festival local a fost suspendat în urma veștii tragice.

Citește și: Un român disperat din Spania își caută fiul bolnav, răpit de soție: ”Nu ne vei mai vedea niciodată”

Se pare că mama băiatului a „uitat” să-l lase pe cel mic la grădiniță înainte de a pleca la muncă. Femeia și-ar fi parcat autoturismul în jurul orei 10 dimineața, la locul de muncă și și-a lăsat fiul adormit într-un scaun pentru copii amplasat în spatele vehiculului.

Orașul va amuți în memoria băiețelului de doar 3 ani

În jurul orei 16:00, tatăl băiatului a fost cel care a dat alarma după ce a sesizat că fiul său nu se afla la grădiniță. Echipele de intervenție au fost mobilizate imediat la fața locului, însă, din nefericire, nu au putut salva viața copilului și acesta fiind declarat decedat la fața locului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru a determina cu exactitate momentul decesului, se va efectua o autopsie. Potrivit rapoartelor locale, copilul a fost găsit doar cu o jachetă, deoarece, în ciuda temperaturilor crescute de peste 27°C în timpul zilei, dimineața fusese rece.

Citește și: "M-am operat ca să devin femeie la 19 ani, iar acum sunt disperat să fiu bărbat din nou"

Oamenii legii nu au putut fi contactați astăzi pentru a comenta ceea ce s-a întâmplat în urmă cu doar o zi.

În aceste momente, mama băiatului decedat primește consiliere de specialitate.

Municipalitatea orașului spaniol a declarat înainte de minutul de reculegere:  „Astăzi, la ora 12, va fi păstrat un minut de reculegere în piața primăriei. Festivalele programate pentru acest weekend au fost suspendate din respect. Drapelele de pe primărie vor arbora în berb, iar ședința de consiliu care urmează să aibă loc astăzi a fost anulată.”

Citește și: Prima echipă de pompieri români a ajuns în Grecia. Peste 450 de pompieri din 11 state vor fi detașați preventiv în caz de incendii masive


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si