O excursie în familie putea să se încheie cu o tragedie săptămâna trecută. Un copil, de șase ani, a căzut în gol 12 metri, în timp ce se dădea pe tiroliană. Copilul a supraviețuit miraculos după ce a aterizat într-un lac și a fost salvat de un turist, relatează CBS News.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață la punctul de trecere al frontierei de la Petea. Acesta a suferit un stop cardio-respirator

Un clip postat pe rețelele sociale arată cum băiatul, care se afla în Parcul Fundidora din Monterrey, a alunecat de pe tiroliană după ce hamul în care era prins s-a rupt. Cu toate că micuțul era acompaniat de un adult, acesta nu a putut să reacționeze la timp.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a salvat fratele din accidentul spectaculos”

Potrivit presei locale, copilul a căzut în gol aproximativ 12 metri. Fratele mai mare al băiatului, J Cesar Sauceda, a scris pe Facebook despre incident și acuză personalul pentru pregătirea deficitară de a acționa în astfel de situații. „Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a salvat fratele din accidentul spectaculos cauzat de echipa nepregătită și de instalarea proastă a tirolianei”, a scris Sauceda pe Facebook.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Dolj a dispărut în Dunăre în timp ce era la scăldat

Citește și: Copilul, de șase ani, plecat pe malul râului Ialomiţa a fost găsit înecat

Nataly Moreno, sora copilului, a mărturisit că un turist a sărit să-l salveze pe fratele ei. Bărbatul a fost la un pas să se înece împreună cu acesta și a fost nevoie să intervină iubitul ei și un alt frate pentru a-i salva.

„Parcul nu are oameni pregătiți pentru acest tip de situație, nimeni nu a putut să-l ajute și să-l scoată din apă”, a spus ea. „Este incredibil că un dezastru se poate întâmpla într-o clipă”, a mai spus Nataly. Incidentul, care a avut loc pe 25 iunie, a determinat Agenția de Protecție Civilă din Nuevo Leon să suspende tirolianele care fac parte din Parcul Fundidora. Reprezentanții parcului au spus pe Facebook că incidentul a declanșat o „anchetă exhaustivă” pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Citește și: "Nu pot să trăiesc fără Meliss" Biletul cutremurător de adio pe care mama fetei înjunghiate în Grădina Botanică l-a scris, înainte să fie dată dispărută de soț. Femeia nu a mai putut rezista și a cedat, după înmormântarea fiicei sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si