Close sidebar
Close sidebar

Un criminal umblă liber prin București! EL este omul pe care polițiștii nu reușesc să îl prindă de câteva luni!

Un criminal periculos, care-si racoleaza victimele pe internet, e inca liber si poate ataca oricand.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

L-a ucis acum doua luni pe un tanar de 38 de ani, in apartamentul lui din Capitala, dar nimeni nu stie unde este desi exista imagini cu el. Politia a dat publicitatii astazi tot ce are inregistrat pe camerele de supraveghere in speranta ca asa il vor putea aresta pe principalul suspect!

Toate aceste imagini oficiale din ancheta unei crime scot la suprafata un scenariu bine pus la punct de catre cel cautat acum pentru uciderea iubitului sau, un bucatar de 38 de ani!

Citeste si: Bossulica, motanul devenit celebru in mediul online, este acum stapanul propriei afaceri!

Suspectul apare filmat zile la rand alaturi de cel care urma sa-i devina victima.

Cu doar cateva ore inainte de crima, merg amandoi sa cumpere bauturi alcoolice. Camerele de supraveghere dintr-un magazin si din scara blocului au surprins aceste imagini care sunt de fapt ultimele momente in care barbatul de 38 de ani este vazut in viata.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ulterior, cei doi intra in scara blocului si in apartamentul in care avea sa fie comisa crima!

Citeste si: Cutremur în lumea afacerilor din România! Un alt GREU a fost condamnat alături de Borcea și de Mazăre! Dragoș Săvulescu a fugit din țară când a aflat că trebuie să meargă la pușcărie!

Povestea a inceput cu luni bune inainte, cand victima l-ar fi cunoscut pe cel care avea sa-i devina asasin pe o aplicatie de intalniri destinata persoanelor de acelasi sex.

Intre ei s-ar fi infiripat o aventura amoroasa, confimata la acel moment si de proprietarul imobilului.

In ziua teribilei crime, cei doi ar fi vorbit de mai multe ori prin intermediul acelei aplicatii si ar fi cazut de acord ca seara sa se intalneasca din nou. Vecinii spuneau atunci ca au auzit zgomote din apartamentul victimei.

Citeste si: Doi tineri părinți, apel disperat! Fiica lor Anastasia, o minune de 3 anișori, a fost operată pe creier și acum au nevoie de ajutor: "Puiul meu mic"

Nu este exclus ca individul sa fi comis oroarea din gelozie sau poate pentru bani. Cert este ca, de la momentul comiterii crimei si pana acum, acesta umbla liber pe strazi. Autoritatile fac apel la cetateni pentru a-l prinde cat mai repede!

Pentru identificarea barbatului facem apel la cei care il recunosc in imagini sa sune la 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI