Close sidebar
Close sidebar

Un cunoscut si premiat regizor, acuzat ca a agresat o actrita in timpul filmarilor! A palmuit-o si a obligat-o sa apara nud intr-o scena

Regizorul sud-coreean Kim Ki-Duk este acuzat ca ar fi agresat o actrita in timpul filmarilor la "Moebius" din 2013, iar procuratura a deschis o ancheta in acest caz, noteaza AFP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Kim Ki-Duk este acuzat ca ar fi lovit o actrita in timpul filmarilor, potrivit unui purtator de cuvant.

Cariera cineastului include premii precum Leul de Aur pentru cel mai bun film la Festivalul de la Venetia din 2012 pentru "Pieta" şi Ursul de Argint la Berlin pentru "Samaritan Girl", in 2004.

Potrivit agentiei de presa sud-coreene Yonhap, o actrita a carei identitate nu a fost dezvaluita, a depus plangere procurorilor acuzandu-l pe Kim ca a palmuit-o in fata echipei de pe platou, in 2013, cand filma "Moebius", insultand-o şi fortand-o sa apara nud intr-o scena.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ea a abandonat filmul, un thriller despre incest, iar rolul a fost preluat de o alta actrita.

" O plangere penala a fost intocmita impotriva regizorului Kim Ki-Duk şi procurorii au deschis o ancheta", a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al procurorilor din districtul central de la Seul.

Intr-un comunicat de presa, Kim a spus ca "işi va asuma responsablitatea pentru faradelegi", dar a negat acuzatiile care i se aduc.

"Moebius" a fost initial interzis in Coreea de Sud din cauza scenelor obscene inainte de a i se permite sa lanseze dupa ce a scos scene controversate din film. Filmul a fost proiectat la a 70-a editii a Festivalului de Film de la Venetia.  
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI