Close sidebar
Close sidebar

Un cunoscut solist de muzică populară vrea să se călugărească: ”Părinții mei au început să plângă, n-au fost de acord!” FOTO

Ilie Caraș (31 de ani), un cunoscut solist de muzică populară provenit din Bucovina, a mărturisit că și-a dorit întotdeauna să se călugărească.

Petru Luca,

Ilie Caraș se gândește în continuare să se călugărească

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ilie Caraș (31 de ani), un cunoscut solist de muzică populară provenit din Bucovina, a mărturisit că și-a dorit întotdeauna să se călugărească. Născut într-un sat de lângă Cernăuți, Ilie Caraș recunoaște că mai este încă atras de viața monahală, la care se gândea serios încă din anul doi de facultate, la Conservator. 

Citeste si: Reacția Patriarhiei Române după măsurile anunțate de autorități: ”Bisericile sunt spaţii ale decenţei, nu ale dezordinii”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In anul doi de facultate, la Conservatorul din Iasi, am vrut sa ma calugaresc. Foate multi cauta refugiul in manastire dar eu am o dragoste aparte fata de biserica, de Dumnezeu. Eu mergeam la Iustin Parvu, la Neamt, si ii spuneam parintelui ca vreau sa ma retrag la o manastire. Si mi-a zis sa-L slavesc pe Dumnezeu prin cantec si sa fiu un bun crestin. De mic copil mi-a placut biserica, eram prin altar sa ajut.

Parintii mei n-au fost de acord, au inceput sa planga, cum sa devina singurul lor baiat calugar. Daca va fi momentul si va vrea Dumnezeu, ma voi calugari. Daca nu, incerc sa raman un bun crestin si sa aduc bucurie oamenilor prin ceea ce fac eu acum” , a declarat Ilie Caraș la Etno TV. 

Ilie Caraș este deja un nume consacrat în folclor, la doar 31 de ani

Ilie Caraș: ”Nu se știe peste ce fată dau și plecările astea ale mele, foarte dese, pot duce la un divorț!”

Deja cetățean de onoare al orașului Cernăuți, Ilie Caraș are însă dubii cu privire la o eventuală căsătorie, deși are și vârsta, dar și suficiente admiratoare prin jur. 

”Imi plac copiii, dar inca nu a venit momentul sa ma casatoresc.

Si casatoria e ca o loterie, poate fi cu succes sau nu. Ma gandesc ca in meseria asta a noastra nu esti inteles cum trebuie. Nu se stie peste ce fata dau si plecarile astea ale mele, foarte dese, pot duce la un divort. Am vazut multa suferinta in jurul meu din aceasta cauza.” , a mai spus Ilie Caraș, citat de starpopular.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI