Close sidebar
Close sidebar

Un cunoscut sportiv s-a stins din viață la Constanța. Sportul românesc este în doliu

Federația Română de Scrimă a făcut ieri anunțul privind pierderea regretabilă a marelui sportiv.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe pagina oficială de Facebook a Federației Române de Scrimă a apărut ieri vestea tristă care anunță trecerea în neființă a fostului sportiv de la Farul Constanța.

Citeste si: Borcea, internat de urgență! Care este starea de sănătate a fostului acționar de la Dinamo

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”S-a stins din viață, la vârsta de 75 de ani, Lepadatu Constantin, fost sportiv la Farul Constanta și ulterior antrenor la Albatros Mamaia. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, la Constanța, Capela Cimitirului Central, la ora 14:00. Dumnezeu să îl odihnească!”.

Înmormnântarea va avea loc în cursul zilei de astăzi, 02 aprilie, la Constanța.

„Constantin Lepădatu a avut o contribuție însemnată la bunul mers al scrimei constănțene. A activat și în Asociația Județeană de Scrimă, a sprijinit echipele, înființând și un club, Albatros Mamaia. Moartea sa lasă un gol în sportul constănțean. Dumnezeu să-l ierte!” a declarat Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI