Close sidebar
Close sidebar

Un cuplu a întâmpinat prima fetiță din familie după 138 de ani în care s-au născut doar băieți

Un cuplu din Michigan a întâmpinat o fată pe nume Audrey, punând capăt unei serii de 138 de ani în care în familie se născuseră doar băieți.

Stefania Pavel,

Un cuplu din Michigan este extrem de fericit după ce în familia lor s-a născut o fetiță pe nume Audrey, asta după ce în familia lor se născuseră numai băieți

[Sursa foto: Fox News]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cuplu din Michigan este extrem de fericit după ce în familia lor s-a născut o fetiță pe nume Audrey, asta după ce în familia lor se născuseră numai băieți, potrivit Fox News. Ultima dată când s-a născut o fată în familia Clark a fost în 1885.

Cuplul, uimit că vor avea o fetiță în familie

Când Carolyn și Andrew Clark din Caledonia, Michigan, au organizat petrecerea de  dezvăluire a sexului”, nu se așteptau la mari surprize. Andrew Clark își informase soția înainte de a se căsători, în urmă cu 10 ani, că nu vor avea o fetiță, din cauza unui lung șir de nașteri cu preponderență masculină în familia sa.

Ultima dată când s-a născut o fată în familia Clark a fost în 1885

[Sursa foto: Fox News]

Citește și: Vocea clonată a unei fete de 15 ani, cu ajutorul AI, a transmis un mesaj de coșmar părinților. "Am crezut că voi muri"

Nu l-am crezut pentru că sunt șanse 50/50 să avem un băiat sau o fată”, a declarat Carolyn Clark, în vârstă de 36 de ani.

”Așa că, atunci când mi-a spus asta, am crezut că glumește”, a adăugat ea. Astfel că, femeia a spus că următoarea dată când i-a văzut pe părinții soțului ei, a decis să afle care este cauza nașterilor atâtor băieți în familie.

Ultima fată din familie s-a născut în 1885

”Mi-au spus: Oh, da, este un lucru real. Socrul meu a scos un arbore genealogic ca să mi-l arate”.

Carolyn Clark a spus că în arborele genealogic era un singur nume, persoana care se pare că a fost ultima fată născută în familie Anul de naștere al membrului familiei era 1885. ”Am spus că nu mi se pare corect, că nu am mai auzit niciodată să se întâmple așa ceva”, și-a amintit Carolyn Clark.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Carolyn Clark a spus că următoarea dată când i-a văzut pe părinții soțului ei, a decis să afle care este cauza atâtor nașteri de băieți

[Sursa foto: Fox News]

Dar existau mai multe dovezi. ”Bunicul meu era foarte preocupat de genealogia noastră”, a declarat Andrew Clark, în vârstă de 34 de ani. ”Așa că a urmărit totul și a găsit toate certificatele de naștere, de căsătorie și de deces”, a mai spus ea. Iar când cuplul l-a născut pe fiul lor Cameron, în vârstă de 4 ani, părea că istoria se repetă, a spus Carolyn Clark. ”Frații lui au și ei numai băieți, așa că bănuiesc că e chiar real”, a adăugat ea.

Citește și: Alexia, adolescenta de 15 ani cu braţele replantate, şi-a trecut "îngerul" pe certificatul de "renaştere": „Ești simbolul triumfului vieţii"

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Cu toate acestea, de fiecare dată când cineva din familie avea un copil, exista întotdeauna o licărire de speranță că acel copil va fi o fată. ”Chiar și atunci când mușcam din prăjitura pentru dezvăluirea sexului, ne așteptam să fie albastră”, a spus Carolyn Clark. Soții Clark și-au invitat familia la ei pentru a mânca din prăjituri în acest fel dezvăluind dacă vor avea un băiat sau o fată. Carolyn Clark a spus că ea, soțul ei și cei dragi au fost în ”șoc total” când au aflat că seria va fi întreruptă.

Ne-am dorit doar un copil sănătos și a fost doar cireașa de pe tort că a fost o fată”, a spus femeia entuziasmată. ”Fratele lui Andrew și soția lui își doresc mai mulți copii”, a spus ea – și a adăugat că speră că acest lucru ”îi dă speranță cumnatei mele că se poate face”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI