Municipalitatea a informat ca le-a refuzat aplicatia celor doi din cauza lipsei de respect pentru egalitatea de gen, conform primarului din Lausanne, Gregoire Junod.

El a declarat ca o comisie municipala i-a chestionat pe cei doi acum mai multe luni pentru a afla daca indeplinesc criteriile pentru cetatenie, dar a ajuns la concluzia, comunicata public vineri, ca cei doi nu se pot integra in societatea elvetiana.

De asemenea, cei doi „au prezentat dificultati in a raspunde intrebarilor puse de persoanele de sex diferit”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Unii musulmani sustin ca Islamul nu permite contactul fizic cu o persoana de sex diferit, cu exceptia membrilor de familie.

Junod a subliniat ca legile elvetiene sustin libertatea fiecaruia de a-si practica religia „cata vreme nu incalca legea”.

Nu este pentru prima oara cand strangerea de mana provoaca tensiuni in Elvetia. In 2016, o scoala primara a starnit reactii critice dupa ce a permis unor copii sirieni sa nu stranga mana profesoarei dupa ce ei s-au plans ca acest lucru este impotriva religiei lor pentru ca profesoara este de sex feminin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si