Duminică a fost o gală cu emoții și lacrimi la Casa Iubirii. Propuși spre eliminare au fost trei concurenți: Maria, Bianca și Bogdan.

Citeste si: Acuzații dure în „Casa Iubirii”. Bianca și Kinga: „Caracterul meu e cel mai scump de aici!”

În urma votului dat de telespectatori, Maria a fost cea nevoită să părăsească emisiunea de la Kanal D. Au fost momente emoționante între ea și George.

Maria: Mi-am atins scopul, acela de a mă îndrăgosti

Întrebată de Andreea Mantea cum a fost experiența „Casa iubirii” pentru ea, Maria a declarat: „Super, pot zice, chiar a fost șocant, m-am cunoscut pe mine în primul rând. A fost superb. Oricum, mi-am atins scopul, asta e cel mai important... de a mă îndrăgosti. Deci nu plec cu regret”.

Îl va aștepta Maria pe George?

Un lucru mai trebuia lămurit înainte ca Maria să își ia la revedere de la colegi și să plece din emisiune. Îl va aștepta sau nu Maria pe George?

„Eu o să aștept de fiecare dată, dacă o să vrea, nu o să-l oblig. Nu vreau să-i spun ce să facă, vreau să facă ce simte el, dacă el așa a simțit, să se despartă de mine, eu am să accept asta”, a declarat Maria, potrivit KanalD.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Kinga, în lacrimi, în Casa Iubirii. Are sufletul mistuit de durere și vrea să facă schimbări

George nu pierde timpul, însă, și este pornit să cunoască alte fete în "Casa Iubirii".

Bogdan este convins că pe Maria ar ajuta-o psihic faptul că George și-ar găsi o altă parteneră în casa iubirii. "Cred că i-ar prinde bine", spune el.

Maria a plecat acasă după gala de ieri, iar regretele au cam incoltit in sufletul lui George. Spune ca este disponibil sa cunoasca si alte fete, insa tot ar vrea sa stie ce face Maria, daca e bine, daca are nevoie de ceva.

I-a promis ca va fi alaturi de ea, insa ramane de vazut daca se va tine de cuvant.

Citeste si: Ștefania din Casa Iubirii spune cum s-ar răzbuna pe Cristian dacă s-ar întoarce la ea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si