Toată lumea se bucură de puțină distracție la soare în această perioadă, dar o familie a fost îngrozită după ce a observat un detaliu înfiorător într-o fotografie din ziua de plajă.

Citește și: Zile de foc în România. Cod portocaliu de caniculă pentru mai multe județe- HARTA

Fără să conștientizeze pericolul potențial din jurul lor, familia și-a petrecut mai multe ore bucurându-se de apele de pe coasta orașului Melbourne, Australia.

Totuși, după ce au văzut imaginile fotografiate în timpul zilei, oamenii s-au speriat, scrie Unilad.com. Vei fi la fel de uimit când vei afla ce se ascunde în imaginea cu aspect inocent de mai jos.

Poți observa ceva ciudat?

Ce au văzut oamenii seara la știri

Familia a aflat în seara respectivă, la postul local de știri, despre vizita unui rechin periculos în zona în care s-au aflat și ei în timpul zilei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Când au revăzut propriile fotografii făcute pe plaja din zona Carrum Beach, Australia, turiștii au remarcat potențialul prădător într-una dintre imagini.

Grupul de căutare și salvare Chelsea SES a avertizat localnicii despre posibilul pericol din zonă. 

Ei au scris: „Ieri am postat despre o observare a rechinilor, chiar lângă plajă, între Bonbeach și Chelsea. „Ei bine, mai târziu, am primit un mesaj de la o familie, care ne urmărește pagina, care se afla la Carrum Beach".

Pentru familia respectivă fusese prima zi la plajă cu copilul lor de trei ani, iar bunica făcuse mai multe fotografii pentru a memora ziua respectivă.

Detaliul din fotografie - un rechin sau altceva?

Postarea a continuat: „Mai târziu, când au ajuns acasă și s-au uitat la poze, au observat ceva în apa puțin adâncă, chiar în spatele lor. S-au întrebat: oare acesta era rechinul de la știri?”

Printre coomentariile primite pe Facebook, nu toată lumea este convinsă că familia chiar a avut o întâlnire apropiată cu rechinul ucigaș.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Un utilizator s-a întrebat dacă un rechin ar putea să se apropie atât de aproape de țărm. El a scris: „Pare puțin adânc pentru un rechin care ar avea o aripă dorsală de acea dimensiune. Mai e și câinele acolo, n-a observat nimeni ce e în spatele lor?”

Un altul a adăugat: „Nu ar putea fi unul foarte mare, având în vedere dimensiunea câinelui și adâncimea apei”.

„Este foarte puțin probabil ca un rechin care navighează în adâncuri să nu fie văzut și cei din fotografie să nu fie conștienți”, a comentat un alt utilizator.

Turiștii ar trebui să fie conștienți, totuși, că nu este nemaivăzut ca rechinii să înoate de-a lungul țărmului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si